Specialisaties

Als je besluit te scheiden, kan het zijn dat je recht hebt op alimentatie, of dat je deze bijdrage(n) aan je ex-partner moet betalen. Het berekenen van onderhoudsbijdragen is maatwerk en daarvoor ben je bij ons aan het beste adres.

Wij verlenen uitstekende service op een transparante manier, niet alleen in het Nederlands maar ook in het Engels, Frans en Duits. Onze kennis en ervaring op het gebied van internationaal privaatrecht in familiezaken (waaronder echtscheiding, alimentatie en ouderlijke omgangsregelingen) stellen ons in staat cliƫnten ook internationaal van dienst te zijn. Daarnaast hebben wij ruime ervaring in internationale kinderontvoeringszaken (Haags en niet Haags).

Wij zijn allen aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Familierecht- en Erfrechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Bovendien bieden wij echtscheidingsbemiddeling via nieuwe media, aangevuld met de mogelijkheid van collaborative divorce (VvCP). Drie van onze partners zijn aangesloten bij de International Academy of Family Lawyers, de IAFL.

Als u getrouwd bent en van plan bent te scheiden, heeft u een advocaat nodig. Als u samenwoont en besluit uit elkaar te gaan, kan het vaak nuttig zijn om juridisch advies in te winnen en hulp te zoeken bij het opstellen van een scheidingsovereenkomst en/of het opstellen van een ouderschapsplan. Als u denkt dat u en uw partner het beiden eens willen worden over de uitkomst van de scheiding, kunt u ervoor kiezen om dezelfde advocaat in te schakelen. De advocaat-bemiddelaar zal u dan begeleiden bij het maken van de nodige afspraken.